Sheet ,äntligen drar vi igång!!!

Träning var grymt kul igår. 15 st starka killar. Såå jävla nice attt vara ute på gräset. Jag känner mig som en liten pojke, som skall leka i sandlådan med sin nya bil!!!!!!

 

Imorgon är alla välkomma och titta på vår första träningsmatch. Matchen är på ekängen kl 11. Vi möter Karlskoga!! Sheet ,äntligen drar vi igång!!! Ska bli sååå jävla kul!!!

 

Nu kööör vi!!

 

Killar, två frågor till er…. Any dogs in da house??? Och What time is it??

 

Kom ihåg att allt  i vårt lag handlar om kärlek och respekt!!

 

HIT HARD!!

 

#24


Inte många veckor kvar nu!!!

På en del läsares begäran, så kommer jag att skriva kortare inlägg. Kom gärna med tips och idéer, om hur jag skall förbättra min blogg. Bilder kommer att komma, så fort jag har fattat hur man skall lägga upp de.

 

Gårdagens träning var  min första på gräs för i år. Kändes så nice, att få inte få ligga på golvet och käka damm i en skitig gympahall.  Jag var grymt laddad, hade min lillebror på plats och tittade. Man kan inte göra bort sig då.

 

Efter ett sjukt bra fyspass, körde vi på med våra övningar. Måste säga att tackvare Coach How, så känns det att man börjar få grepp på linebacker positionen. Även fast det är sjukt mycket att lära sig, så är det sååå jävla roligt att få träna under honom.  Sen blev lite match spel, offence gjorde en del bra spel på oss. Men jag är övertygad att defence kommer att få ern grym träning på torsdag.

 

Inte många veckor kvar nu, sen kör vi igång med matcher. Va kul det skall bli!!

 

Kom ihåg, allt som händer i vårat lag handlar om kärlek och respekt!

 

Hit hard!

 

#24

 


Tingvall, allt ditt fel 24/7!!!

 

Sorry alla mina blogg fans! Vet att det var längesen jag skrev något. Men nu är eran väntan över.

 

Detta inlägg kommer endast att handla om galen Svenne a.k.a Sweet money maker a.k.a jag är född arg på världen a.k.a Tingvall.

Tingvall kom till laget för några årsedan, redan tidigt stod det klart att denna kille visste vad han snackade om. Han blev snabbt, våran number 1 linebacker och ledare.

 

Tingvall har spelat i många olika klubbar i Sverige som tex: Borås, Sundsvall och Solna (Har jag glömt någon klubb, så ber jag om ursäkt för det.) men det inte förens han kom till oss han hittade sin riktiga plats som spelare (inte dock som människa, för denna man har något allvarligt fel! )

 

Nu e det så att Tingvall har fått sitt drömjobb och kommer inte vara med på träningar och matcher. Det tycker jag är jättetråkigt, för jag kommer att sakna att ha dig på träningar. Bättre lagkompis och människa får man leta efter.

 

En sak ska du veta Tingvall, Du kommer alltid vara en bror, lagkompis och min lagkapten. Ja kommer att sakna dina sjuka träningar, dina underbara hetsutbrott på oss alla när vi inte ta i, att våra ledarstilar och kärleken för denna sport gick hand i hand, men mest av allt kommer jag att sakna våra samtal i din feta bil på väg till träningen (Alltid hade han Iron Maiden på, Är övertygad att han inte fick lyssna på dem för frugan).

 

Önskar dig all lycka med jobbet, hoppas dock att få se ditt fula nylle nere på någon match, Må bäst! Tingvall, allt ditt fel 24/7!!! AAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!

 

 

 

Kom ihåg att allt i vårat lag handlar om kärlek och respekt.

 

HIT HARD!

 

#24


Jävla idiotattityd!!

Den första säsongen gick väl sådär för laget, vi förlorade mer än vad vi vann. Men sak var säker jag hade hittat min sport. Inför den andra säsongen, var jag extra uppumpad med SWAGGER! Detta skulle bli året jag blev bäst, kom ihåg att jag läste i en am fotbolls tidning som hette Extrapoint att man kunde åka på Wr läger. Lyfte luren och ringde min dåvarande coach och fråga om jag kunde åka och om klubben kunde hjälpa till och betala lite iaf..  Men icke sa nicke, coachen tyckte att det var en bra ide, men klubben kunde fixa x-tra träning åt mig. Men jag insåg rätt snabbt, att coachen inte skulle hjälpa mig med att utvecklas. Så jag fick en jävla idiot attityd på planen, coachen som även spelade då fick ta mycket skit från mig. Jag hade tappat all respekt för honom. Har fått reda på senare att han ville kicka ut mig från laget, det kan jag förstå. Jag var inte klok i skallen. Men ändå så gav jag inte upp, kämpade på utöver mina förutsättningar. Det som hände detta år var att jag började få kompisar utanför planen. Den person som började prata med mig hette Douglas Gilljam( Det är vänskap som kommer hålla hela livet. Han är som en storebror för mig.) på köpet kom hans fru (på den tiden flickvän Karolina, hon e övrigt en av dom personer som alltid har funnits där). Dom kände väl att  dom ville ta hand om ett jourbarn. Tack vare min idiotattityd, så fick jag inte mycket bollar att jobba med. (välförtjänt, tycker jag själv i efterhand). Men det året åkte vi till Danmark på läger….  Kommer berätta mer om det i nästa inlägg.


Träningen i söndags.        


Vi var 17st grabbar som kämpade på. Vi kommer få nya lagdräkter till i år. Det känns så jävla nice. Äntligen kommer vi se ut som ett lag inte som ett gäng luffare. Våran Head coach har fixat detta. ( Bra jobb Coach). Vi körde Coach Ingars fys. Vi håller på att komma i form, fast vi har en bit att gå. Sen körde vi i våra olika grupper. Efter körde vi match mot varandra. Defence gjorde en bra insats, Vi kom rätt i positionerna från början. Max Hökdahl var riktigt grym i söndags. Kul att se. Men det känns som vi behöver få fram en playbook på offence och defence.  Men det kommer väl snart. Men i överlag, var det en bra och rolig träning.


Men kom ihåg att allt som händer i vårat lag, handlar om kärlek och respekt!!!


HIT HARD


#24


RSS 2.0